Book her

Det er derfor, vi har udviklet SkinCheck

Vi bekymrer os oprigtigt om vores patienter og håber at kunne formidle dette i alt, hvad vi gør.

Dr. Inanna Weiss er certificeret plastikkirurg, internationalt uddannet og ekspert i hudkræft. Hun har specialiseret sig i en sofistikeret procedure til fjernelse af hudkræft, som sikrer det mest diskrete ar og fuldstændig fjernelse af hudkræften (Mohs/ Margin controlled Surgery) samt kompleks plastikkirurgi (rekonstruktiv og æstetisk).

Læs mere her

Det er derfor, vi har udviklet SkinCheck

En planbaseret hudundersøgelse af hele kroppen, også kendt som hudkræftscreening, hudkræfttjek, hudkræftscreening af hele kroppen. SkinCheck er et koncept, der opstod, da vi så stigningen i antallet af hudkræfttilfælde og de begrænsede tjenester, der er til rådighed for folk generelt i sundhedssystemet. Det er tidskrævende at få en tid hos den praktiserende læge, som ikke er ordentligt udstyret til at vurdere din hud. Det er endnu sværere at få en henvisning til en hudlæge, for slet ikke at tale om at finde en, der har tid til en forebyggende helkropsscreening og kortlægning af modermærker.

Når vi arbejder internationalt (hvor forebyggende medicin er en kendsgerning) og ser den voksende bevidsthed og målet om at holde sig sund, samt kender de skadelige konsekvenser af at finde hudkræft for sent, opstod vores ønske om at tilbyde en service, der kan opdage hudkræft tidligt (og dermed redde liv) og give ro i sindet til så mange mennesker som muligt. Derfor startede vi SkinCheck, som er en dedikeret undersøgelse af en uddannet fagperson, snart også efterfulgt af kortlægning af modermærker med det nyeste udstyr.

Derfor har vi udviklet SkinCheck:

Huden er vores største organ, og vi skal passe på den. Hudkræft er en af de mest almindelige former for kræft i verden. Vi vil gerne bidrage til muligheden for at få checket sin hud regelmæssigt ved en erfaren læge og avanceret software som gør kontrollerne mere værdifulde, så at man kan føle sig tryg og ikke bekymre sig. Vi vil også bidrage til mere viden og selvhjælp, samt tilbyde mulighed for at få hurtig god behandling dersom dette skulle være nødvendigt, som kan stå på mål internationalt.

Hvorfor vælge os?

Vores mål er at give dig enestående service og ro i sindet ved at give dig adgang til professionel pleje i tider, hvor det er begrænset. Vi skynder os ikke og er til rådighed, når du har brug for os. Vi ønsker at hjælpe dig med at holde dig sund og rask og kan også behandle dig, hvis du har en bekymring. Vi tilbyder behandling af Skandinaviens mest erfarne eksperter i behandling af hudkræft og bruger innovativ teknologi sammen med velafprøvede traditionelle metoder.

{

Inanna er fantastisk til sit arbejde. Jeg har sjældent følt mig så tryg inden jeg skulle opereres. Hun er meget professionel og tager en igennem hele operationen så man ved hvad der sker. Efter bare en uge er mine øjne så fine og det kan næsten ikke ses at jeg er blevet opereret. Jeg kan godt lide den passion hun lægger i sit arbejde og du er ikke bare et nummer i rækken. Hun tager sig tiden til dig og laver et fantastisk resultat.
Jeg kan klart anbefale Inanna♥️

5
Michelle
{

Super behandling hurtigt og smertefrit. Mit problem var skulle vente flere måneder før jeg kunne komme til i det offentlig system. Alternativet var at jeg næste dag kunne få en tid i hos læge I. Weiss og få undersøgt og fjernet en mystisk forekomst der sad ved mit ene øje. Det gjorde ikke ondt og det har helet pænt 🙂

5
Erik Christian Rosenkrantz
{

Inanna har 2 gange udført ret kompliceret Mohs-kirurgi i mit ansigt. Begge gange på steder med store udfordringer ift øje/næse og det bedste bevis på Inanna’s meget flotte arbejde er, at mine venner siger “man kan jo slet ikke se, at du er blevet opereret” – og det på trods af det var ret store indgreb, der var tale om. Udover hendes faglige dygtighed er Inanna helt fantastisk til at gøre én tryg og rolig igennem hele forløbet. Hun udviser stor sikkerhed og ro selvom det bliver udfordrende og det er lidt ligesom at blive opereret af en god ven. Så Inanna får mine absolut bedste anbefalinger.

5
Niels Beck
{

Recently I was treated by a plastic surgeon Inanna Weiss. Her professional skills are truly remarkable. The combination of expertise, empathic personality and unwavering dedication to perfection made the entire experience exceptional. I couldn´t be happier with the results!

5
Julia Boe Jensen
{

A seldom combination of excellent professionel skills and a very empathic personallity
I am very satisfied with the result and I strongly recommend Dr. Inanna Weiss

5
Anne Hedvig
{

Excellent patient experience with Dr. Inanna Weiss! She is a very compassionate and empathetic physician who provides truly expert and state of the art care. She took time to explain everything in detail and made me feel comfortable and relaxed. I felt I was in very capable hands and she made herself available as needed throughout my treatment from diagnosis to follow up. She was extremely respectful and sensitive during my procedure, making sure I was okay throughout. I had such a positive experience despite a concerning situation which she identified correctly and dealt with expertly. I highly recommend Dr. Weiss.

5
Helen Caton-Peters
{

Inanna provided me with a skin cancer consultation and we agreed that one particular growth on my ankle had to me removed- though not looking suspicious, it bothered me. The procedure was scheduled in 2 weeks and everything went perfect. I am nervous around the doctors and hospitals, but this was one of the most relaxing experience I had despite the invasive nature of the procedure. It was painless! Now, when the stitches are removed, I can say that I am 100% satisfied with the whole procedure and the outcome.

5
Sonia jensen
{

We couldn’t have found a more professional and emphatic physician. My wife had a ”tricky” blemish on her upper body that had baffled the previous dermatologist we consulted, which left us quite worried and with more questions than answers, this was before we contacted Dr. Weiss. Her professionalism and expertise immediatly gave us the feeling of being in competent hands. Dr. Weiss herself performed the procedure and removed the blemish with the utmost precision completely pain free. The procedure left no scar and my wife was free of any complications in relation to the procedure. It is safe to say that we recommend Dr. Inanna Weiss if you are looking for an empathic and professionally competent doctor.

5
Darvish A