Book her

Velkommen til SkinCheck

SkinCheck udbydes af Dr. Inanna Weiss på vores smukke klinik, der ligger i det centrale København, let tilgængeligt lige ved siden af Østerport Station.Mange års behandling af patienter med hudkræft, både i det offentlige og private system, har lært os, at tidlig opdagelse er nøglen, både i NMSC og Melanom behandling.

Sådan fungerer SkinCheck og mole mapping

SkinCheck er en systematisk undersøgelse af hele din krop både med dermatoskop og molemapping.

Når du har bestemt dig for at du vil have et  SkinCheck plan, kan du bestille tid online ved at følge “Book her” efter login. Hvis du foretrækker at bestille tid via telefon, kan du kontakte vores venlige personale på +45 61101810.

Undersøgelsen tager mellem 25-45 min og udføres af en speciallist i hudkræft. Du vil blive bedt om afklæde dig til dit undertøj. Derefter vil du blive undersøgt fra top til tå med et dermatoskop.
Eventuelle modermærker, pletter eller knuder vurderes ved hjælp af dermatoskopet – et medicinsk instrument, som oplyser og forstørrer din hud. Lyset er polariseret, så det lettere kan trænge igennem det øverste hudlag, hvilket gør det muligt for lægen at se træk, som ellers ikke ville være synlige, som muliggør opdagelse af diskrete tegn på hudkræft.

Derefter vil du blive fotograferet til mole mapping: Dette er fotografering af hele kroppen , som suppleres med enkelte dermatoskopiske billeder af enkelte hudforandringer og er en avanceret metode til at overvåge modermærker (nevi) og andre hudlæsioner over tid. Denne teknik anvendes især til at identificere ændringer, der kan indikere hudkræft, herunder melanom, på et tidligt stadium.

Mole mapping:

Hele kroppen eller specifikke områder af huden fotograferes med et specielt kamera.  Der suppleres med digital dermatoskopi , hvor der tages dermatoskopiske billeder af udvalgte hudforandringer . Billederne uploades til en specialiseret software, der hjælper med at analysere og følge modermærkernes udvikling over tid. Billederne danner grundlaget for en baseline, som fremtidige billeder kan sammenlignes med. Softwaren kan sammenligne nye billeder med baseline-billeder og identificere ændringer i form, størrelse, farve og struktur. Ved næste besøg hvor der tages nye billeder vil softwaren opdage forandringer i existernede hudforandringer og opdage nytilkomne hudforandringer.

FORDELE VED MOLE MAPPING
 • Tidlig påvisning af hudkræft:

  • Ved at opdage ændringer i modermærker tidligt kan lægerne identificere og behandle hudkræft på et tidligt stadium, hvilket øger chancerne for vellykket behandling.
 • Nøjagtighed:

  • Mole mapping giver en præcis og detaljeret dokumentation af hudens tilstand, hvilket hjælper med at reducere usikkerhed og fejldiagnoser.
 • Overvågning af højrisikopatienter:

  • Metoden er især nyttig for personer med mange modermærker, tidligere historie med hudkræft, eller familielig disposition for melanom.
 • Hvem bør overveje mole mapping?
  • Personer med mange modermærker.
  • Personer med modermærker, der har ændret sig i udseende.
  • Personer med tidligere hudkræft eller familielig disposition for hudkræft.
  • Personer med lys hud, der let bliver solbrændt, da de har højere risiko for hudkræft.
LÆS MERE OM UNDERSØGELSEN

Du kan bestille tid ved at ringe til vores personale eller online. Vi har et patientspørgeskema, som vi gerne vil have, at du udfylder enten online før eller ved ankomsten til klinikken. Når det er tid til din konsultation, bliver du ført ind i konsultationslokalet, hvor du bliver bedt om at tage dit undertøj af. Vores ekspert undersøger systematisk hele din krop fra top til bund og ser nøje på eventuelle modermærker, pletter eller knuder af interesse. Modermærker og andre hudlæsioner undersøges med et dermatoskop, som forstørrer og belyser huden med polariseret lys, så den undersøgende læge kan se små tegn på hudkræft eller andre forandringer.

Du vil blive bedt om at sidde og ligge ned og vende dig.

Din læge vil spørge dig, før han undersøger private områder som f.eks. dine balder og bryster, hvis du er kvinde. Hudkræft er sjælden på kønsorganerne, så det er ikke en rutinemæssig del af undersøgelsen, og hvis du har det bedst med ikke at få disse områder undersøgt, kan du vælge det. Lægen vil undersøge din hovedbund, men husk, at hvis du har langt hår, er det måske ikke muligt for dem at se alle pletter der.

Under undersøgelsen vil lægen lægge mærke til eventuelle pletter med usædvanlig farve, form eller andre kendetegn. Nogle gange er det muligt at identificere en hudkræft blot ved at undersøge den, men i de fleste tilfælde vil en hudbiopsi blive anbefalet, hvis der er noget mistænkeligt. Den kan udføres enten med det samme eller ved en anden aftale i den nærmeste fremtid. Hvis det er nødvendigt, vil der blive aftalt en personlig plan.

Mange gange identificeres læsioner (buler, modermærker, knuder, keratose), som ikke er af medicinsk betydning, men som er ubehagelige og uønskede. Hvis det er tilfældet, kan der laves en plan og en aftale om at få dem fjernet.

Følg med

Hvorfor vælge os?

Vores mål er at give dig enestående service og ro i sindet ved at give dig adgang til professionel pleje i tider, hvor det er begrænset. Vi skynder os ikke og er til rådighed, når du har brug for os. Vi ønsker at hjælpe dig med at holde dig sund og rask og kan også behandle dig, hvis du har en bekymring. Vi tilbyder behandling af Skandinaviens mest erfarne eksperter i behandling af hudkræft og bruger innovativ teknologi sammen med velafprøvede traditionelle metoder.

 • Ekspertise
 • Individuel pleje
 • Avancerede teknikker

“Min mission er at give mine patienter en omhyggelig vurdering og rådgivning, klare forventninger og en sikker og effektiv behandling. Jeg er forpligtet til at opretholde det højeste niveau af professionel ekspertise og holde mig ajour med de seneste fremskridt inden for opdagelse af hudkræft, behandling af hudkræft og resten af mit fag.”

Dr. Inanna Weiss, speciallæge i plastikkirurgi