Regelmæssige hudtjek hjælper med tidlig diagnose og vellykket behandling af hudkræft

SkinCheck er din leverandør af regelmæssige helkrops hud undersøgelser/hudkræft screeninger med kortlægning af modermærker på abonnementsbasis. Vi giver dig hurtig adgang til en ekspert, når du har brug for det, og den ro i sindet, det medfører. Hvis du har brug for yderligere behandling, kan vi hjælpe dig med ekspertbehandling med det samme.

Ekspert i hudkræft

Helkrops hudundersøgelse

Tilfredse kunder

10+ års erfaring

Hudundersøgelse af hele kroppen

Sikr din hudsundhed med SKINCHECK ved at vælge det abonnement, der passer til dine behov og giver dig ro i sindet.

Sølv Abonnement

1995kr.

Pr. 1 år

 • Z1 helkrops hudundersøgelse
 • Z5% rabat på den næste behandling
 • ZBooking tilgængelig online
Læs mere

Silver er vores basisabonnement. Et tilbagevendende SkinCheck om året (prisen er reduceret fra prisen på 2400 DKK uden abonnement), fornyes årligt, medmindre det opsiges. Vi minder dig om det 11 måneder efter dit sidste besøg.

Platinum Abonnement

4995kr.

Pr. 1 år

 • Z4 helkrops hudundersøgelser for en person eller et familiemedlemmer
 • Z15% rabat på næste behandling
 • ZBooking tilgængelig online
Læs mere

Vores premium-abonnement eller familieplan: Fire SkinChecks til brug for enten en person 4 gange om året (vi minder dig om det hver anden måned efter dit sidste besøg) eller af 2 personer to gange om året (vi minder dig om det 6 måneder efter dit sidste besøg) eller af 4 personer en gang om året (vi minder dig om det 11 måneder efter dit sidste besøg). Fornyes hvert år, medmindre det aflyses.

Guld Abonnement

2995kr.

Pr. 1 år

 • Z4 helkrops hudundersøgelser for en person eller et familiemedlemmer
 • Z10% rabat på næste behandling
 • ZBooking tilgængelig online
Læs mere

To SkinChecks til brug inden for et år: enten til én person (vi minder dig om det 5 måneder efter dit sidste besøg) eller et SkinCheck til to personer (din ægtefælle/dit barn/din forælder/den, du holder af). Fornyes hvert år, medmindre det annulleres.

Som abonnementsmedlem har du hurtig adgang til vores hudkræftekspert, hvis du har en bekymring mellem dine skinchecks. Du kan kontakte os, og vi garanterer dig et opkald eller en konsultation inden for 48 timer i arbejdstiden.

Hvorfor tjekke din hud?

Det vil måske overraske dig at vide, at hudkræft er den hyppigst diagnosticerede kræftform og tegner sig for 1/3 af alle diagnosticerede kræftformer. Huden er vores største organ, og skandinaverne kompenserer for de mørke vintermåneder ved at tilbringe meget tid i solen, når det er muligt. Dette kombineret med en lys og følsom hud har ført til, at forekomsten af hudkræft i Skandinavien er tæt på niveauet i Australien, som tidligere var kendt som det land, der havde den højeste forekomst.

Omkring 40.000 mennesker diagnosticeres med ikke-melanom hudkræft (NMSC) og 3.000 med melanom hvert år i Danmark.

Tidlig opdagelse er nøglen til succes med behandlingen. Tidlig diagnose er nøglen til overlevelse af modermærkekræft og mindsker ubehaget ved behandling af NMSC (BCC eller SCC).

Hudkræft kan helbredes i de tidlige stadier. Derfor er regelmæssige hudtjek og selvmonitorering vigtigt for at holde sig sund og rask og have ro i sindet.

Er du en højrisikopatient?

Hvis du svarer ja til nogle af disse spørgsmål, bør du kontakte os for at få en screening.
Har du lys hud med en historie med solskoldninger?

 • Er du blevet solskoldet som barn eller ung?
 • Bliver du udsat for stærkt sollys med jævne mellemrum?
 • Er der en historie med hudkræft i din familie?
 • Har du et stort antal modermærker?
 • Har dine modermærker en uregelmæssig form eller har de ændret sig for nylig?
 • Har du tidligere haft hudkræft?

SkinChecks mission:

Adgang til forebyggende behandling og dygtige læger til at overvåge ændringer i din hud er en vanskelig opgave i det nuværende sundhedssystem med ventelister. Vi ønsker at tilbyde en service, som giver alle, der ønsker det, nem og kontinuerlig adgang til at bevare en sund hud og ro i sindet.

Vi tilbyder omfattende helkropsundersøgelser af en hudkræftekspert med den hyppighed, du vælger. Med et SkinCheck-abonnement bliver du mindet om, hvornår det er tid til dit næste tjek, så du ikke behøver at holde styr på det. Hvis du bemærker noget bekymrende i tiden mellem dine SkinChecks, er vores eksperter her for dig.

Hvis du har brug for yderligere behandling, f.eks. en biopsi eller fjernelse af et modermærke, en knude eller hudkræft, laver vi en personlig plan til dig og giver dig, hvad du har brug for på vores klinik.

Hvordan det fungerer

Om modermærker og hudkræft

SkinCheck: Hudundersøgelse af hele kroppen. Varighed 20- 30 min

SkinCheck er en systematisk undersøgelse af hele din krop fra top til bund, hvor eventuelle modermærker, pletter eller knuder vurderes ved hjælp af et dermatoskop – et medicinsk instrument, som oplyser og forstørrer din hud. Lyset er polariseret, så det lettere kan trænge igennem det øverste hudlag, hvilket gør det muligt for lægen at se træk, som ellers ikke ville være synlige, så lægen kan se små spor af hudkræft.

LÆS MERE

Du kan bestille tid ved at ringe til vores personale eller online. Vi har et patientspørgeskema, som vi gerne vil have, at du udfylder enten online før eller ved ankomsten til klinikken. Når det er tid til din konsultation, bliver du ført ind i konsultationslokalet, hvor du bliver bedt om at tage dit undertøj af. Vores ekspert undersøger systematisk hele din krop fra top til bund og ser nøje på eventuelle modermærker, pletter eller knuder af interesse. Modermærker og andre hudlæsioner undersøges med et dermatoskop, som forstørrer og belyser huden med polariseret lys, så den undersøgende læge kan se små tegn på hudkræft eller andre forandringer.

Du vil blive bedt om at sidde og ligge ned og vende dig.

Din læge vil spørge dig, før han undersøger private områder som f.eks. dine balder og bryster, hvis du er kvinde. Hudkræft er sjælden på kønsorganerne, så det er ikke en rutinemæssig del af undersøgelsen, og hvis du har det bedst med ikke at få disse områder undersøgt, kan du vælge det. Lægen vil undersøge din hovedbund, men husk, at hvis du har langt hår, er det måske ikke muligt for dem at se alle pletter der.

Under undersøgelsen vil lægen lægge mærke til eventuelle pletter med usædvanlig farve, form eller andre kendetegn. Nogle gange er det muligt at identificere en hudkræft blot ved at undersøge den, men i de fleste tilfælde vil en hudbiopsi blive anbefalet, hvis der er noget mistænkeligt. Den kan udføres enten med det samme eller ved en anden aftale i den nærmeste fremtid. Hvis det er nødvendigt, vil der blive aftalt en personlig plan.

Mange gange identificeres læsioner (buler, modermærker, knuder, keratose), som ikke er af medicinsk betydning, men som er ubehagelige og uønskede. Hvis det er tilfældet, kan der laves en plan og en aftale om at få dem fjernet.

Følg med

Hvorfor vælge os?

Vores mål er at give dig enestående service og ro i sindet ved at give dig adgang til professionel pleje i tider, hvor det er begrænset. Vi skynder os ikke og er til rådighed, når du har brug for os. Vi ønsker at hjælpe dig med at holde dig sund og rask og kan også behandle dig, hvis du har en bekymring. Vi tilbyder behandling af Skandinaviens mest erfarne eksperter i behandling af hudkræft og bruger innovativ teknologi sammen med velafprøvede traditionelle metoder.

 • Ekspertise
 • Individuel pleje
 • Avancerede teknikker

“Min mission er at give mine patienter en omhyggelig vurdering og rådgivning, klare forventninger og en sikker og effektiv behandling. Jeg er forpligtet til at opretholde det højeste niveau af professionel ekspertise og holde mig ajour med de seneste fremskridt inden for opdagelse af hudkræft, behandling af hudkræft og resten af mit fag.”

Dr. Inanna Weiss, speciallæge i plastikkirurgi

{

Inanna er fantastisk til sit arbejde. Jeg har sjældent følt mig så tryg inden jeg skulle opereres. Hun er meget professionel og tager en igennem hele operationen så man ved hvad der sker. Efter bare en uge er mine øjne så fine og det kan næsten ikke ses at jeg er blevet opereret. Jeg kan godt lide den passion hun lægger i sit arbejde og du er ikke bare et nummer i rækken. Hun tager sig tiden til dig og laver et fantastisk resultat.
Jeg kan klart anbefale Inanna♥️

5
Michelle
{

Super behandling hurtigt og smertefrit. Mit problem var skulle vente flere måneder før jeg kunne komme til i det offentlig system. Alternativet var at jeg næste dag kunne få en tid i hos læge I. Weiss og få undersøgt og fjernet en mystisk forekomst der sad ved mit ene øje. Det gjorde ikke ondt og det har helet pænt 🙂

5
Erik Christian Rosenkrantz
{

Inanna har 2 gange udført ret kompliceret Mohs-kirurgi i mit ansigt. Begge gange på steder med store udfordringer ift øje/næse og det bedste bevis på Inanna’s meget flotte arbejde er, at mine venner siger “man kan jo slet ikke se, at du er blevet opereret” – og det på trods af det var ret store indgreb, der var tale om. Udover hendes faglige dygtighed er Inanna helt fantastisk til at gøre én tryg og rolig igennem hele forløbet. Hun udviser stor sikkerhed og ro selvom det bliver udfordrende og det er lidt ligesom at blive opereret af en god ven. Så Inanna får mine absolut bedste anbefalinger.

5
Niels Beck
{

Recently I was treated by a plastic surgeon Inanna Weiss. Her professional skills are truly remarkable. The combination of expertise, empathic personality and unwavering dedication to perfection made the entire experience exceptional. I couldn´t be happier with the results!

5
Julia Boe Jensen
{

A seldom combination of excellent professionel skills and a very empathic personallity
I am very satisfied with the result and I strongly recommend Dr. Inanna Weiss

5
Anne Hedvig
{

Excellent patient experience with Dr. Inanna Weiss! She is a very compassionate and empathetic physician who provides truly expert and state of the art care. She took time to explain everything in detail and made me feel comfortable and relaxed. I felt I was in very capable hands and she made herself available as needed throughout my treatment from diagnosis to follow up. She was extremely respectful and sensitive during my procedure, making sure I was okay throughout. I had such a positive experience despite a concerning situation which she identified correctly and dealt with expertly. I highly recommend Dr. Weiss.

5
Helen Caton-Peters
{

Inanna provided me with a skin cancer consultation and we agreed that one particular growth on my ankle had to me removed- though not looking suspicious, it bothered me. The procedure was scheduled in 2 weeks and everything went perfect. I am nervous around the doctors and hospitals, but this was one of the most relaxing experience I had despite the invasive nature of the procedure. It was painless! Now, when the stitches are removed, I can say that I am 100% satisfied with the whole procedure and the outcome.

5
Sonia jensen
{

We couldn’t have found a more professional and emphatic physician. My wife had a ”tricky” blemish on her upper body that had baffled the previous dermatologist we consulted, which left us quite worried and with more questions than answers, this was before we contacted Dr. Weiss. Her professionalism and expertise immediatly gave us the feeling of being in competent hands. Dr. Weiss herself performed the procedure and removed the blemish with the utmost precision completely pain free. The procedure left no scar and my wife was free of any complications in relation to the procedure. It is safe to say that we recommend Dr. Inanna Weiss if you are looking for an empathic and professionally competent doctor.

5
Darvish A